Wie zijn wij ?

Story-me is een innovatief, federaal project dat niet mogelijk zou zijn geweest zonder de unieke samenwerking tussen scholen, verenigingen en institutionele partners, die de methode volgden van de ‘collectieve impact’.

Ze zijn er namelijk van overtuigd dat de challenges in onze samenleving niet opgelost kunnen worden door één enkele actor, maar eerder een collectieve en geïntegreerde aanpak vereisen.

 

Deelnemende scholen

Tien pioniersscholen passen het Story-Me-programma momenteel toe op hun leerkrachten en leerlingen. Ontdek ze en neem contact met hen op voor meer informatie !

 

Meer informatie

Verenigingen

De verenigingen hebben een sturende rol in de ontwikkeling van Story-me en de implementatie ervan binnen de partnerscholen. Het is dankzij de expertise en de tools van deze verenigingen dat de story-me-modules worden georganiseerd. Wij nodigen u uit om het volgende te ontdekken

Meer informatie

Filantropische en institutionele partners

Dit project is uniek omdat het ontstond door de ruimdenkendheid en de krachtenbundeling van de volgende stichtingen en institutionele partners.

Meer informatie

Coördinatie

De algemene en educatieve coördinatie van het project wordt verzorgd door een team van twee coördinator : Valentine Weinand en Florence Thiebaut.

Meer informatie